Welkom

Welkom

donderdag 10 maart 2011

Waarom kiezen voor Berryfloor?


Top kwaliteit
Uitgeholde woorden als “topkwaliteit” en “tijdloze schoonheid” mogen voor Berry Floor zonder schroom weer opgeblonken worden. Alle Berry Floor laminaatvloeren hebben minstens classificatie 32 – dat betekent: geschikt voor matig commercieel gebruik, en dus zeker sterk genoeg om er uw thuisvloer mee te bedekken. Maar ze zijn evengoed geschikt voor winkels, restaurants, scholen en noem maar op. Wat u ook kiest: al onze producten zijn onderhevig aan de strengste productie-eisen en doortastende kwaliteitscontroles.
Uitgebreide keuze
Daarnaast heeft Berry Floor, omdat ze uw persoonlijke wensen ernstig nemen, 11 collecties en niet minder dan 100 decors in de aanbieding. Korte of lange planken, verschillende houtsoorten, verrassende combinaties, diverse afwerkingen, kleuren en accessoires: Berry Floor zet geen maat op uw creativiteit.
Eenvoudige lijmloze plaatsing met BerryLOC®
Waar het bij andere vloeren een gevecht in regel kan opleveren om alles degelijk geïnstalleerd te krijgen, is het Berry Floor laminaat uitgerust met het revolutionaire en gepatenteerde BerryLOC®. Dat stelt u in staat om alles zonder moeite zelf te plaatsen. Eenvoudig, snel en zonder lijm, hamer of slagblok. Eén en ander werd speciaal ontworpen met het oog op een buitengewone trekvastheid. Anders gezegd: uw planken zitten rotsvast en zullen niet in beweging komen.
BerryLOC® X-treme voor een ultrasnelle installatie
BerryLOC® X-treme, verkrijgbaar op de nieuwe collectie Grandioso, gaat nog een hele stap verder dan het gewone BerryLOC®. Niet alleen is het sluitmechanisme een stuk sterker, de plaatsing is nog gemakkelijker én verloopt tot 30% sneller.
De hoogste afwerkingsgraad
Men behoeft geen magische spiegel om te leren dat Berry Floor de mooist afgewerkte laminaatvloeren op de markt brengt. Dankzij geavanceerde technieken als de Lasercut® Technology, die alles met een lasergestuurde precisie uitsnijdt, valt daar gewoon niet naast te kijken. Een tot in de puntjes verzorgd eindresultaat is het gevolg: matte afwerking, subtiele V-groeven, een natuurgetrouwe hout- of tegelstructuur, een efficiënte geluiddemping, ongewone afmetingen – u kan het zo gek niet verzinnen of de happy ending werd al voor u uitgeschreven.

Garanties
Berry Floor schenkt u een levenslange garantie op het Berry Loc en Berry Loc Xtreme systeem. Daarnaast geven wij ook nog eens probleemloos 25 jaar garantie op het laminaat en 10 jaar op de Hydro Plus producten. Als dit geen droomscenario is! U kunt uw leven lang van Berry Floor genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten